Termeni şi condiţii

UTILIZARE

Prin utilizarea acestui site, Dvs. („utilizatorul") certificaţi acordul Dvs. cu termenii şi condiţiile noastre. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să nu utilizaţi acest site.

Ne rezervăm dreptul de a modifica, adăuga sau elimina porţiuni din aceşti termeni şi condiţii în orice moment. Vă rugăm să verificaţi periodic efectuarea oricăror astfel de schimbări. Continuarea utilizării sitului de către Dvs. ulterior unor astfel de schimbări înseamnă că acceptaţi respectivele schimbări.

 

CONFIDENŢIALITATE

Garantăm confidenţialitatea şi securitatea informaţiilor şi datelor personale ce ne intră în posesie prin intermediul utilizării acestui site. Ne rezervăm dreptul de a folosi datele de contact furnizate pentru a trimite e-mail-uri informative cu privire la promoţiile sau serviciile prestate. În condiţiile în care utilizatorul nu doreşte să mai fie contactat de noi, trebuie să ne trimită un mail prin care să solicite acest lucru.

COPYRIGHT

Întregul site, conţinutul şi elementele grafice sunt proprietatea Mega Print Advertising. Copierea şi folosirea acestora este strict interzisă.

EXCLUDEREA GARANŢIEI; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Utilizatorul este în mod expres de acord că utilizarea acestui site se face pe propria răspundere. Nu garantăm că acest site va funcţiona fără întreruperi sau fără erori. Nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea acestui site, nici acurateţea, gradul de utilitate sau calitatea conţinutului şi a informaţiilor furnizate prin intermediul acestui site.

Limitarea răspunderii se aplică oricăror stricăciuni sau defecte cauzate de orice încetare a funcţionării, eroare, omisiune, întrerupere, ştergere, defecţiune, întârziere în operare sau transmitere, virus informatic, întreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuală. Limitarea răspunderii se aplică în cazul întreruperii contractului, contravenţiilor nelegate de contract, neglijenţei sau în orice altă cauză de acţiune în justiţie.

Pe lângă termenii descrişi mai sus, Mega Print Advertising nu va putea fi trasă la răspundere, indiferent de cauză sau durată, pentru orice erori, inadvertenţe, omisiuni sau alte deficienţe, ca şi pentru inautenticitatea informaţiei conţinute în acest site, sau pentru orice întârziere sau întrerupere în transmiterea acesteia către utilizator, sau pentru orice pretenţii sau pierderi ce ar putea decurge sau ar fi cauzate de astfel de situaţii. Nici una dintre părţile de mai sus nu va fi responsabilă pentru orice pretenţii sau pierderi de orice natură ale unor terţe părţi, încluzând dar nelimitându-se la profituri pierdute şi stricăciuni punitive sau pe cale de consecinţă.